Restaurant MaMa Kelly aan de Saturnusstraat in Den Haag heeft een plek bemachtigd in de top 10 mooiste bars van Nederland. 

De bar is geselecteerd door een jury van het horecatijdschrift Entree Magazine, het grootste vakblad voor de Nederlandse horeca. De afgelopen maanden heeft een jury de bars in Nederland beoordeeld om vervolgens de tien mooiste bars van Nederlands te selecteren.

"Comfortabele banken, stoere barkrukken, strakke tafels en geweldige lampen maken dat MaMa Kelly naast haar gastvrijheid en culinaire belevenis ook the looks heeft", zo luidt een eerste juryoordeel. "De enorme open keuken geeft iedere gast letterlijk een kijkje in de keuken." 

Stemmen

Op welke plek MaMa Kelly in de top 10 staat, is nog niet bekend. Mensen kunnen de komende maanden via de website van Entree Magazine hun stem uitbrengen op de mooiste bar van Nederland uit die top 10.

Daarnaast gaan ook zes juryleden op pad om de geselecteerde bars te bezoeken. Tot en met maandag 14 september kan er gestemd worden.

Op 22 september wordt dan in Rotterdam tijdens de vakbeurs Gastvrij Rotterdam en op entreemagazine.nl de winnende top drie bekend gemaakt.