De politie is op zoek naar een onbekende autobestuurder die dinsdagavond in Den Haag is mishandeld en daarna mogelijk ontvoerd.

Het slachtoffer werd rond 19.40 uur in zijn auto klemgereden op de Fruitweg, waarna twee mensen hem in elkaar sloegen. De belagers reden in een zwarte Seat.

Vermoedelijk is het slachtoffer daarna gedwongen op de bijrijdersstoel van zijn eigen auto te gaan zitten. Eén van de daders reed er vervolgens mee weg. Van het slachtoffer ontbreekt sindsdien elk spoor.

De politie weet niet wie de man is. Hij reed in een grijze BMW, maar ook de auto is nog niet gesignaleerd. "We willen heel graag met de man in contact komen", legt een zegsvrouw uit. "Hopelijk kan hij ons vertellen wat er is gebeurd. Een ontvoering is één van de mogelijkheden. Maar het kan net zo goed een uit de hand gelopen verkeersruzie zijn, of een conflict in de relationale sfeer."

Een 26-jarige Hagenaar is kort na het incident opgepakt, maar het is nog onduidelijk of en wat hij ermee te maken heeft. Hij zit vast voor verhoor. De politie kon woensdagochtend nog niet zeggen of dit bruikbare informatie heeft opgeleverd.