Dance Valley - tickets voor 68,75 euro met gratis Bol.com-cadeaukaart

Dance Valley - tickets voor 68,75 euro met gratis Bol.com-cadeaukaart

Dance Valley viert als een van de langstlopende dance festivals ter wereld op 10 augustus haar 25e editie met David Guetta als belangrijkste gast. De befaamde, Franse dj stond zeven jaar geleden voor het laatst op een Nederlands festival en daardoor biedt Dance Valley haar publiek een unieke kans om aanwezig te zijn bij een show van een van de grootste dj’s aller tijden. Koop nu je tickets en ontvang een Bol.com-cadeaukaart ter waarde van 7,50 euro.

Ja, ik wil tickets.

Line-up
David Guetta, Fedde le Grand, Ummet Ozcan, Ferry Corsten, Bizzey, Chuckie, Warface, Firebeatz, ROD, Partyraiser, Kris Kross Amsterdam en meer.

Algemene informatie

  • Wanneer: zaterdag 10 augustus
  • Tijden: van 12.00 uur tot 23.00 uur
  • Locatie: Spaarnwoude, Noord-Holland
  • Leeftijd: vanaf 18 jaar
  • Prijs: tickets voor 63,75 euro inclusief servicekosten.
  • Koop nu je tickets en ontvang een Bol.com-cadeaukaart ter waarde van 7,50 euro
  • Je ontvangt de Bol.com-cadeaukaart binnen 7 dagen in je e-mail

NU.nl werkt samen met diverse festivals voor de kaartverkoop. Je koopt je festivalticket op NU.nl voor de officiële prijs.

De sfeer op Dance Valley 2019
De grote variatie aan artiesten en muzikale stijlen is kenmerkend voor Dance Valley. Er zijn in totaal acht verschillende podia waardoor iedere danceliefhebber zijn of haar hart kan ophalen. Zo zijn techno en trance terug van weggeweest met ieder een nieuw podium. Naast vaste waarden als house en hardcore, is er daarom dit jaar ook een techno- en trancepodium.

Tip de redactie
Let op: Je browser is verouderd waardoor de website niet goed wordt weergegeven. Meer informatie over browser ondersteuning