Acteur Peter Blok gaat de rol spelen van vader van Rachel Hazes in Hij gelooft in mij, de musical over het leven van André Hazes. 

Dat maakte Chantal Janzen, die de rol van Rachel Hazes speelt in de musical, zaterdagavond bekend in het Avro-programma Opium tv.

Blok speelt momenteel in De tijd voorbij, een eigen productie van het DeLaMar Theater. 

Blok zal vanaf half december in de musical te zien zijn. Momenteel wordt de rol gespeeld door Hajo Bruins. 

Vanwege de eerder aangekondigde verlenging van Hij Gelooft in Mij tot en met maart 2014 moest er gezocht worden naar een vervanger voor Bruins, die maar tot eind 2013 bij de productie kan blijven. De acteur gaat in 2014 op tournee met De Storm, een productie van het Nationale Toneel.

Peter Blok speelde bij diverse toneelgezelschappen, waaronder Orkater, Het Toneel Speelt en de Utrechtse Spelen en had rollen in de televisieseries Moeder ik wil bij de Revue en Penoza. Daarnaast was hij onder andere te zien in de films Zwartboek en De Verbouwing.

Pact

Hoofdrolspeelster Janzen heeft met Martijn Fischer (rol van André Hazes) "een pact gesloten", zo zei ze tegen presentator Cornald Maas. "Ik ga door met de rol tot ik de moeder van Rachel kan spelen".

Hij gelooft in mij ging een jaar geleden in première in het DeLaMar Theater in Amsterdam.