Maike Meijer (52), vooral bekend als maker en actrice van de komische sketchserie Toren C, zal in september 2020 het boek Wen er maar aan: Scènes uit het leven van een vrouw van zekere leeftijd uitbrengen. Het is het debuut van de actrice, die in januari volgend jaar ook weer terugkeert met een nieuwe reeks Toren C.

Meijer zal het boek niet alleen schrijven, maar ook illustreren en in eigen beheer uitbrengen. Volgens de Toren C-coproducent en -scenarioschrijver is dit daarom een "vanzelfsprekende stap". Hiervoor werkt ze samen met het team dat ook Paulien Cornelisse, Tommy Wieringa en Rick Pastoor bij hun uitgaven begeleidt.

Volgens het persbericht kan de lezer ontboezemingen verwachten over "sadistische pashokjes, oordopseks, filmhuilen en oude fouten en nieuwe kansen".

In Toren C vertolken Meijer en Margôt Ros verschillende personages, zoals portiers en pubermeisjes. Verder werken er verschillende gastacteurs mee aan het programma, dat in het najaar van 2008 voor het eerst werd uitgezonden.