Yolanthe Sneijder-Cabau staat vanaf eind deze maand op de planken in Las Vegas. Illusionist Hans Klok heeft haar gevraagd om een rol als waarzegger te spelen, vertelt hij in een interview op de Privé-pagina van De Telegraaf.

De vijftigjarige Klok, die vanaf 29 juli dagelijks zal optreden in hotel Excalibur, vertelt dat Sneijder-Cabau een relatief kleine rol zal krijgen. "Daarvoor hoeft ze niet als een slangenmens uit dozen te kruipen of doorgezaagd te worden. Ook zal ze niet bij elke show meedoen, tot nu toe staat ze zo'n twee tot drie keer per week in het schema. Maar de start is er."

De illusionist, die in eerdere shows samenwerkte met Pamela Anderson, legt uit dat hij een verblijfs- en werkvergunning voor zijn nieuwe compagnon moest regelen. "Net als Pamela Anderson destijds voor mij heeft gedaan, heb ik nu verschillende brieven en aanbevelingen aan de autoriteiten geschreven, zodat Yolanthe die papieren heeft gekregen. Ik ken haar eigenlijk niet zo goed, maar ik ga de samenwerking met haar graag aan."

"Ik ga haar in ieder geval een beetje wegwijs maken, ook hier in Vegas", zegt Klok. "Het is hier elke dag kermis, dag en nacht vertier. Verder kun je nergens heen. Dus ik zoek, samen met het team en mijn partner Dann, het vertier in de stad, en daarbij zal ik Yolanthe een beetje op sleeptouw nemen. Wat plezier maken, daar is ze wel aan toe volgens mij."

Begin maart werd bekend dat Sneijder-Cabau en haar echtgenoot Wesley Sneijder uit elkaar zouden gaan. Later waren er geruchten dat de twee hun huwelijk nog een kans wilden geven, maar die werden niet bevestigd.

Op haar eigen Instagram-pagina plaatste de actrice en presentatrice vrijdag zelf een foto met als bijschrift "Quien tiene magia no necesita trucos" (wie magie heeft, heeft geen trucs nodig). Haar management wilde tegenover NU.nl verder geen commentaar geven.