Fajah Lourens, die samen met Donny Roelvink bezig is met het schrijven van haar vijfde Killerbody-boek, wil niet herinnerd worden als een dieetboekenschrijver. Liever staat zij bekend om andere dingen die zij bereikt heeft of nog wil bereiken in haar carrière.

"Ik ben gaan nadenken: hoe wil ik herinnerd worden als ik dood ben?", vraagt Lourens zich hardop af in Grazia.

"Ik wil niet bekendstaan als dieetboekenschrijver, maar als game changer. Als iemand waarvan mensen denken: door haar heb ik mijn leven omgegooid, ben ik gelukkiger, fitter en gezonder geworden en ben ik meer van mezelf gaan houden."

Lourens' uiteindelijk doel is om mensen te helpen. "Ik ben heel erg bezig met motivatie en inspiratie en vrouwen de beste versie van zichzelf te laten worden. Het liefst schrijf ik een heel goed mindsetboek, dat wereldwijd een bestseller wordt, zodat ik geen dieetboeken meer hoef te maken."

Als haar bedrijf goed gevestigd is, wil de actrice het toneel op om haar levensverhaal te vertellen. "Je kunt het zien als een motivatiespeech over hoe je met niets toch alles kunt bereiken. Mensen denken soms dat ik rijk ben geboren en het makkelijk heb gehad, maar dat is helemaal niet waar. Ik heb ook moeten 'struggelen' om zo ver te komen."

Lourens geeft tips voor sportieve en gezonde levensstijl

In haar Killerbody-boeken geeft Lourens tips voor een sportieve en gezonde levensstijl.

Mensen kunnen een abonnement nemen op haar online trainingsvideo's. Lourens heeft ook een sportkledinglijn en verkoopt voedingssupplementen.

Haar vierde Killerbody-boek, dat zij maakte met sportschooleigenaar en Temptation Island-verleider Alex Maas, kwam onlangs uit.