Bianca Krijgsman en Plien van Bennekom keren komend najaar terug naar het theater. De voorstelling En nu dan? is te zien vanaf 11 oktober.

Het is de zevende keer dat het cabaretduo Plien & Bianca met een eigen voorstelling komt. Voor hun meest recente programma Gaat het nog door? kregen Van Bennekom en Krijgsman in 2015 een Poelifinario-nominatie.

Daarna waren de twee actrices wel nog samen in andere voorstellingen te zien. Zo stonden ze vorig jaar samen met Arjan Ederveen in de Nederlandse theaters met de komische musical Selma Ann Louis.

Krijgsman en Van Bennekom wonnen in 1996 met hun eerste voorstelling Changez! het Camaretten Festival. Later kregen ze landelijke bekendheid door de kinderserie Zaai, waarin ze te zien waren als de boerenmeiden Ingrid en Irma. Hun doorbraak in het theater kwam met de voorstelling Biks in 1999.

Naast hun samenwerkingen zijn de twee actrices ook regelmatig los van elkaar verschenen. Zo won Krijgsman een Emmy voor haar rol in het televisiedrama De nieuwe wereld en speelde Van Bennekom de hoofdrol in de Johan Nijenhuis-komedie Gek van geluk.