Soy Kroon heeft een rol te pakken in een grote musicalproductie. De acteur gaat de rol van Henri Mortenson spelen in de voorstelling Goodbye, Norma Jeane - De laatste nacht van Marilyn Monroe.

De voorstelling Goodbye, Norma Jeane - De laatste nacht van Marilyn Monroe vertelt over het leven van de wereldberoemde filmster.

Mortenson, een ambitieuze journalist, belt in 1984 ergens in Europa aan. De 58-jarige vrouw in de deuropening stelt zich voor als Jane Edwards. Maar volgens Mortenson is het Marilyn Monroe - die 22 jaar eerder overleden zou zijn - die voor hem staat. Zij probeert hem daarna de hele avond lang ervan te overtuigen haar verhaal niet te publiceren.

De rol van de jonge Marilyn Monroe wordt gespeeld door Brigitte Heitzer. Binnenkort wordt bekendgemaakt wie de 58-jarige Marilyn Monroe vertolkt in het stuk, dat vanaf 10 februari 2020 op verschillende plekken in Nederland te zien zal zijn.

Kroon is momenteel te zien in Mamma Mia! en speelde eerder in Goede Tijden, Slechte Tijden, War Horse en Vamos!. Ook deed hij mee aan het RTL-programma Dance Dance Dance. Samen met Holly Brood won de acteur vorig jaar de danscompetitie.