Producent Hans van Hemert zegt door zowel Joop van den Ende als Hans Cornelissen te zijn benaderd om een musical over de popgroep Luv' te maken, maar dit wordt door beide theaterproducenten ontkend. Van den Ende zegt "van niets te weten".

Luv'-oprichter Van Hemert vertelde vrijdag dat hij met Van den Ende en Cornelissen in gesprek is om een musical "in de sfeer van wereldsucces Mamma Mia" te maken, waarin hits te horen zijn van de groep die oorspronkelijk werd bezet door Patty Brard, José Hoebee en Marga Scheide.

Van den Ende weet niets van deze plannen, vertelt hij zaterdag aan De Telegraaf. "Ik las dat hij mijn naam gebruikt in dit verband, maar ik wil toch even kwijt dat ik hier nooit mee bezig ben geweest en hem hier nooit voor heb gevraagd."

Ook Cornelissen ontkent het verhaal van Van Hemert. "Ik ben ooit benaderd door mensen uit zijn omgeving om hierover na te denken. Daar stond ik niet onwelwillend tegenover, maar een hele musical over Luv': nee, dat zie ik toch niet gebeuren."

Volgens Van Hemert, tevens de ex van voormalig lid Patty Brard, zit Scheide hem in de weg bij het maken van een musicalproductie rond de popgroep die doorbrak in de jaren zeventig. Zij heeft de naam Luv' laten vastleggen en wil de producent de naam niet geven, omdat er volgens haar "niets tegenover zou staan".

Luv' heeft nieuwe bezetting

Begin januari werd bekend dat de popgroep terugkeert in een nieuwe bezetting: naast Scheide en Hoebee maakt nu ook presentatrice Chimène van Oosterhout vast deel uit van Luv'.

Luv' was met name in de jaren zeventig en tachtig erg populair. De groep scoorde hits met nummers als Greatest Lover en Casanova​.

In de bladen: 'Bonje rond comeback Luv' | Ging Nicolette vreemd?
314
In de bladen: 'Bonje rond comeback Luv' | Ging Nicolette vreemd?