Fajah Lourens brengt een vierde Killerbody-boek uit, in samenwerking met Temptation Island-verleider Alex Maas. Het wordt een boek dat speciaal gericht is op mannen.

Het tweetal kondigt de samenwerking aan op Instagram. "Mannen niet getreurd, we zijn jullie niet vergeten", schrijft Maas op Instagram. Hij was als verleider in de twee meest recente seizoenen van Temptation Island te zien.

"Samen met Fajah van de My Killerbody-boeken gaan we een boek uitbrengen speciaal voor mannen." Maas heeft sinds begin van dit jaar een sportschool in het Brabantse Berlicum.

Lourens vertelt in de gedeelde video dat zij al trainingen van Maas heeft gevolgd. "Hij heeft mijn buik en billen getraind. Ik dacht dat ik wat gewend was, maar het was best pittig." 

Het boek zal naar verwachting in april in de winkels liggen, meldt het auteursduo.

Lourens geeft tips over sportieve en gezonde levensstijl

MKBM staat voor Mykillerbodymotivation. In haar Killerbody-boeken geeft Lourens tips over een sportieve en gezonde levensstijl. Mensen kunnen een abonnement nemen op haar onlinetrainingsvideo's en Lourens heeft een sportkledinglijn en verkoopt voedingssupplementen.

Haar derde Killerbody-boek, over trainen na een zwangerschap, kwam dit jaar in april uit.