Het cabaretduo Arie (Koomen) en Sylvester (Zwaneveld) is na tien jaar weer samen en staat binnenkort in de theaters met zijn nieuwe show Wie?!. Hiermee willen ze "een speeltuin maken waarin alles mag en kan".

Tien jaar geleden maakte het duo zijn laatste voorstelling, De Grote Arie en Silvester Spektakel Show. "Bij onze laatste twee programma's bemerkten we een soort sleetsheid. Met onze voorstelling Rammen! uit 2002 hadden we qua grofheid wel de grens van het toelaatbare bereikt", zegt Zwaneveld.

Volgens de cabaretier heeft het duo nu, tien jaar later, "meer dan ooit een functie". "Dit land is volkomen aan het verpreutsen. Je mag niks meer, kunt niks meer zeggen. Nou, wij wel. De show begint niet voor niets met een disclaimer."

Volgens Koomen, die ook deel uitmaakte van De Lama's, maakt het duo "apenkooicabaret". "Onze boodschap is pure lol. Niks poëzie, muzikaliteit en literair verantwoord... Dan hoor je weer zo'n cabaretier een slaapverwekkend tekstje ophangen over dat ze haar vader zo mist. Pffff, vertel gewoon een goede grap over die man. Prima als je een boodschap hebt, maar wel humoristisch graag."