Stormy Daniels werkt aan een boek over haar ontmoeting met en daaropvolgende rechtszaak tegen Donald Trump. Het boek over de Amerikaanse president moet over een maand uitkomen.

De pornoactrice, die Trump in 2006 ontmoette en zegt seks met hem te hebben gehad, zal in het boek het "volledige verhaal" vertellen. In gesprek met The View op ABC zegt ze dat het boek dus ook details die nog niet eerder naar buiten zijn gekomen zal bevatten.

"Ik heb besloten dat ik echt alles wil opschrijven. Mensen mogen denken wat ze willen van me, maar ik wil dat de waarheid naar buiten komt", aldus Daniels, die eigenlijk Stephanie Clifford heet. Het boek krijgt de titel Full Disclosure.

Daniels zegt, na bedreigd te zijn, een zwijgcontract te hebben getekend en in ruil voor geheimhouding 130.000 dollar te hebben ontvangen.

Toch trad ze naar buiten met het verhaal, omdat het contract volgens haar niet geldig was. Het was ondertekend door Trumps toenmalige advocaat Michael Cohen en niet door de president zelf. Cohen zou het geld uit eigen zak betaald hebben.

Cohen vond wel degelijk dat er contractbreuk was gepleegd en eiste 20 miljoen dollar. Die eis heeft hij nu laten vallen. Wel moet Daniels de 130.000 euro die ze destijds heeft ontvangen terugbetalen.