De optredens van Jochem Myjer duren iedere avond precies even lang. "Een technicus die op het zijtoneel zat, had het na een tijdje wel gezien. En die is gaan timen, omdat hij dacht: het lijkt wel heel erg op elkaar. Het verschil in zes weken was twaalf seconden."

Myjer staat bekend om zijn perfectionisme. "Dat heb ik van Toon Hermans", zei de komiek in Linda's Zomerweek

"Daar heb ik een keer een band van gezien. Dan komt hij op en gaat hij praten. Spreekt hij zelfs mensen in het publiek aan. Vervolgens zoomt de camera uit en blijkt hij in een volledig lege zaal te staan. Zo repeteerde hij."

"Je hebt heel harde werkers en je hebt talenten", zegt Myjers. De Mol vond dat hij zichzelf met die opmerking onder cabaretiers als Hans Teeuwen en Youp van 't Hek plaatst. "Ik moet heel hard werken om dat niveau te halen en zij kunnen dat zo."

Myjer stelt dat het publiek een grote rol heeft in wat hij speelt. "Ik kan wel grapjes verzinnen, maar het is ook timing. Mensen komen bij mij alleen maar om te lachen. Daarom beslist het publiek ook wat leuk en wat niet leuk is."

Ook vertelde Myjer dat hij in 2019 36 shows gaat spelen in Carré. De komiek is van januari tot eind mei 2019 te zien in het Amsterdamse theater.