Het sprookje Assepoester vormt de basis van de vierde editie van The Christmas Show die tijdens de kerstvakantie te zien is in de Ziggo Dome in Amsterdam. Buddy Vedder speelt de rol van prins Noah.

Vedder, onder meer bekend van Goede tijden, slechte tijden, vertolkt de rol van de prins in de voorstelling Assepoester en het Kerstbal. Carlo Boszhard neemt de rol van verteller op zich.

Boszhard en Vedder waren de afgelopen twee edities in andere rollen in de kerstshow te zien. Zo speelde Vedder vorig jaar de verwende popster Justin Scrooge.

"De afgelopen jaren is dit event uitgegroeid tot de familieshow van het jaar, waarin magie en spektakel samenkomen", zegt Boszhard in een persbericht van RTL. "Het wereldberoemde verhaal van Assepoester leent zich perfect voor de The Christmas Show. Alle scènes spelen zich af in kerstsferen met het grote kerstbal als absoluut klapstuk."

De kerstshow staat op 22 december in de Ziggo Dome gepland. De kaartverkoop is per direct van start gegaan. Wie Assepoester, haar gemene stiefmoeder en stiefzussen gaan spelen, maakt de producent later bekend.