Paul van Vliet stopt zondag na zes jaar met zijn zondagmiddagvoorstellingen in de Koninklijke Schouwburg in zijn geboorte- en woonplaats Den Haag. De 82-jarige cabaretier wil ermee ophouden nu de show nog volop publiek trekt en hijzelf nog fit is.

Ook wil Van Vliet niet meer een heel nieuw programma op touw zetten. 

Hoewel hij de gerechtigde pensioensleeftijd allang gepasseerd is, stopt Van Vliet niet met werken. Hij blijft sporadisch op verschillende locaties optreden. Hij heeft ook verschillende andere plannen, zoals de publicatie van een boek met brieven die hij schreef aan mensen die belangrijk voor hem zijn (geweest), of ze nog leven of reeds gestorven zijn.

In 2012 begon hij met de wekelijkse voorstelling Zondag in Den Haag om die na drie jaar te verruilen voor Alleen op zondag. De zondagmiddagshows bleken meteen algauw een schot in de roos. Van Vliet bracht een programma met een mix van oud en nieuw werk, waarin verschillende van zijn typetjes herleefden. 

Paul van Vliet werd in 1966 in één klap een nationale bekendheid door een op televisie uitgezonden conférence in de Ridderzaal, met de net verloofde Beatrix en Claus als hoofdgasten. In 1971 begon hij een solocarrière.