De in 1991 door Andrew Lloyd Webber gecomponeerde musical Sunset Boulevard is tot en met 8 april in Carré te zien. Hieronder volgt een recensieoverzicht van de landelijke kranten.

Sunset Boulevard speelt zich af in het Hollywood van de jaren vijftig. Ria Jones speelt de rol van Hollywoodactrice Norma Desmond. Danny Mac vertolkt de rol van de berooide scriptschrijver Joe Gillis.

de Volkskrant - 4 sterren

"Met Evita en Jesus Christ Superstar behoort Sunset Boulevard tot het beste werk van Lloyd Webber. (...) Verder is qua regie alles aan deze Sunset Boulevard ouderwets, in de goede zin van het woord: het acteren (stevig aangezet), de aankleding (nergens ook maar een hint naar 'tijdloos'), het decor dat in sneltreinvaart wordt op- en afgereden en waarin filmbeelden af en toe refereren aan de tijd van de grote Hollywood-studio's."

Lees de volledige recensie

NRC - 4 sterren

"In deze voorstelling schittert Ria Jones als het monstre sacré dat nog steeds denkt iedereen om haar vinger te kunnen winden, terwijl Danny Mac knap werk maakt van de weifelachtige scriptschrijver die haar hopeloze slachtoffer wordt. Wat zulke importproducties extra aantrekkelijk maakt, is het feit dat ook de allerkleinste rolletjes vaak voortreffelijk bezet zijn. Ook in deze productie."

Lees de volledige recensie

Trouw - 3 sterren

"Wie de lange zit voor lief neemt, kan ook genieten van veel fijne liedteksten (Black & Hampton) met zinnen van de stomme-film-actrice als: 'Watch me when I frown, you can't write that down'."