Anne-Wil Blankers is voorlopig uit de roulatie vanwege een burn-out. De 77-jarige actrice kan daarom niet meespelen in het stuk Wat ik moest verzwijgen. Producent Senf Theaterpartners heeft de productie daarom geannuleerd.

"Ik betreur het deze beslissing te moeten nemen, maar de gezondheid van Anne-Wil Blankers gaat te allen tijde voor", zegt producent Matthijs Bongertman.

"Ik vind het heel vervelend voor alle betrokkenen, cast, creatives, alle theaters en het trouwe publiek om de productie te moeten stoppen. Ik wens Anne-Wil Blankers alle sterkte en gezondheid om er weer bovenop te komen."

Hoofdrol

Blankers zou in het stuk de hoofdrol spelen. Ze werd onlangs geveld door oververmoeidheid waardoor de try-outs en première al niet door konden gaan. Inmiddels is duidelijk dat het om een burn-out gaat en dat Blankers niet op korte termijn zal herstellen.

Wat ik moest verzwijgen zou oorspronkelijk te zien zijn van 8 december tot 1 april. Publiek dat al kaarten heeft gekocht wordt via de theaters geïnformeerd.