Vanwege het Europees kampioenschap van de Nederlandse voetbalvrouwen komt PostNL met een zilveren postzegel.

De zegel met de afbeelding van een leeuwin en de tekst '2017 kampioen' verbeeldt volgens het postbedrijf ''de geweldige prestatie van de ontembare voetbalvrouwen''.

De zilveren zegel is door de Koninklijke Nederlandse Munt geslagen uit een flinterdun laagje zuiver zilver. Er zijn er 2300 van gemaakt. De zilveren postzegel wordt alleen bij speciale gebeurtenissen uitgebracht, zoals eerder dit jaar gebeurde, een jaar na het overlijden van Johan Cruijff.

Herdenkingsmunt

Eveneens ter ere van de behaalde Europese voetbaltitel geeft de Nederlandse Munt een speciale herdenkingsmunt uit. Op de ene kant staat een voetbalster met de tekst 'Oranje Leeuwinnen', op de andere kant het logo van voetbalbond KNVB met de tekst 'Europees kampioen 2017'. Verzamelaars kunnen deze Oranje Leeuwinnen-penning tot woensdagmiddag bestellen.

Het televisieprogramma Jinek staat maandagavond volledig in het teken van de kersverse Europees Kampioen. Bondscoach Sarina Wiegman en de Oranje-voetbalsters kijken in de talkshow terug op het succesvol verlopen toernooi in eigen land.