Waardenberg & De Jong en Toren C langer te zien in Luxor Theater

De comeback van Waardenberg & De Jong, die komend seizoen een gelegenheidsprogramma maken met de dames van Toren C, zal twee weken langer te zien zijn in het Luxor Theater in Rotterdam.

In eerste instantie zou de nog titelloze voorstelling alleen in december spelen. Maar Luxor heeft besloten er in januari nog drie weken aan vast te plakken, maakte het theater vrijdag bekend.

Het viertal gaat samen de planken op ter gelegenheid van de honderdste verjaardag van het podium. De eerste twee weken van de voorstelling waren binnen een halve dag uitverkocht. De verkoop van de periode tussen 3 en 20 januari is vrijdag van start gegaan.

Van Waardenberg en De Jong maakten tussen 1985 en 1996 samen zes programma’s waarmee zij een trouwe schare fans aan zich wisten te binden. De fysieke voorstellingen werden echter te zwaar, waarna het tweetal weer uit elkaar ging. Zij hebben twintig jaar niet samen op een podium gestaan.

Toren C wordt gevormd door Margôt Ros en Maike Meijer. Het tweetal maakt sinds 2008 een komische televisieserie voor de VPRO vol absurd-komische sketches. Het is de eerste keer dat Ros en Meijer samen in het theater te zien zijn.

Tip de redactie