Kunstenaar Armando heeft een eigen verzameling van kunst van collega's gedoneerd aan het Chabot Museum in Rotterdam. Het zijn circa vierhonderd werken op papier van vooral Nederlandse en Duitse kunstenaars. Daaronder zijn Hannah van Bart, Walter Dahn, Wolfgang Hueber, Ronald Noorman en Tjibbe Hooghiemstra.

Het Chabot Museum maakt in 2019 een tentoonstelling van de schenking van Armando, wiens echte naam Herman Dirk van Dodeweerd luidt. In 2019 hoopt de kunstenaar negentig jaar te worden.

Na de expositie in Rotterdam gaat hij naar Duitsland. Een deel van de collectie van Van Dodeweerd wordt van 4 tot en met 6 april 2017 al aan publiek getoond in de residentie van de Duitse ambassadeur in Den Haag.

In 2015 toonde het Chabot Museum in het kader van 70 jaar vrijheid een tentoonstelling van werk van Van Dodeweerd onder de titel Brokstukken / Bruchstücke. De kunstenaar heeft het museum laten weten zich er "gewoon thuis'' te voelen.

De kunstenaar is nog volop actief. Vanaf zaterdag exposeert hij recent werk in Museum Oud Amelisweerd (MOA), samen met Jaap Sinke en Ferry van Tongeren, een duo dat kunst maakt van opgezette dieren die een natuurlijke dood zijn gestorven.