Maandag 26 september 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Vissen hielp Jochem Myjer met voorbereiding nieuwe show

Jochem Myjer heeft de afgelopen tijd veel gevist. Het zorgde er uiteindelijk voor dat de cabaretier goed voorbereid is voor zijn volgende show in 2017.
Door NU.nl

De 39-jarige Myjer moest flink bijkomen van zijn tournee in 2015.

"Vorig jaar kreeg ik een lading stront over mij heen nadat ik een extreem hard lachende man had gevraagd de zaal te verlaten", vertelt de cabaretier in het AD.

"Ik zat er echt mee: ik ben een pleaser, wil aardig gevonden worden. Ik heb Willem (zijn vismaat, red.) gebeld en we zijn gaan vissen. Na vijf dagen was ik weer de oude", vervolgt hij.

"De chillheid van de natuur compenseert de chaos op het podium. Ik zit ook niet stil, hè. Continu let je op je lijn. Het is avontuur."

Op het water denkt Myjer niet aan grappen. "Ik weet nu al dat ik straks een uur van mijn nieuwe show ga schrappen. Vissen maakt mij helder."

Nieuwe show

In november 2015 eindigde de cabaretier zijn vorige tournee. Myjer had toen 350 shows van Even geduld aub achter de rug, waaronder bijna veertig optredens in het Koninklijk Theater Carré.

Myjer is vanaf begin 2017 te zien met zijn nieuwe show Adem in, adem uit. De cabaretier doet onder meer Zutphen, Hoofddorp, Alkmaar en Haarlem aan.


Lees meer over:

Jochem Myjer

Aanbevolen artikelen