Nurlaila Karim krijgt rol in The Bodyguard

Nurlaila Karim (Sister Act, Miss Saigon) zal Carolina Dijkhuizen opvolgen in de musical The Bodyguard. Tot en met september zal ze de rol van Nicki Marron af en toe vertolken. 

Daarna neemt Karim de rol definitief over. Carolina Dijkhuizen is volgend jaar te zien in Musical in Concert - Live on Tour

"Bij de sterrencast van The Bodyguard voegt zich weer een zeer ervaren musicalster. Ik ben ontzettend blij dat Nurlaila, een bewezen artieste van topniveau, The Bodyguard komt versterken", zegt producent Albert Verlinde van Stage Entertainment.

Zus

Karim zingt in haar rol als Nicki Marron, de zus van de bekende ster Rachel Marron (Romy Monteiro), echte Whitney Houston-klassiekers als Run To You, Saving All My Love For You en All At Once.

"Na ruim een jaar met mijn eigen show getoerd te hebben vind ik het waanzinnig om met de geweldige cast van The Bodyguard te gaan spelen en langzaam het stokje over te nemen van Carolina'', zegt Karim, die zondag 15 mei begint met The Bodyguard.

Karim speelde eerder in The Wiz, Fame, Miss Saigon, Rent en Les Misérables. In 2014 was Karim de vaste vervangster van Dijkhuizen in Sister Act. Vorig jaar reisde Karim langs de theaters met haar eigen show Fourtina, een ode aan Tina Turner.

Lees meer over:
Tip de redactie