Chris Tates vertolkt de hoofdrol in de toneelbewerking van de film Indecent Proposal. Ook Matteo van der Grijn en Roos van Erkel zijn te zien in het toneelstuk, maakte producent DommelGraaf & Cornelissen Entertainment zaterdag bekend.

Chris speelt multimiljonair John die een stel in geldnood een voorstel doet. "Ik probeer me voor te stellen hoe het is om één miljoen te betalen voor een nachtje met je droomvrouw", zegt de acteur in het AD over zijn rol.

Het toneelstuk Indecent Proposal is vanaf september in de theaters te zien. Voordat in augustus de repetities beginnen, zet Tatess de film uit 1993 nog een keer op. "Ik ben benieuwd hoe Robert Redford mijn karakter gestalte gaf. Aan de andere kant: film is toch niet zo goed te vergelijken met toneel. Ik moet het op mijn eigen manier doen."

Tates probeert zich nu al in multimiljonair John in te leven. "Waarom wil hij één miljoen betalen voor één nacht? Is het een machtsspelletje? Of hoopt hij dat ze toch verliefd op hem wordt? Ik probeer me voor te stellen wat ik zou doen."