Youp van 't Hek in februari 2017 in Carré

Youp van 't Hek zal zijn afgelaste optreden in Carré in februari 2017 inhalen. De cabaretier moest ruim drie maanden herstellen van een hartoperatie, maar voelt zich enigzins beter.

De optredens stonden eerst voor november gepland, maar dat komt voor Van 't Hek te vroeg: "Dat wordt februari. Dat haal ik zeker", zegt Van 't Hek in AD.

Van 't Hek trad afgelopen weekend ruim een kwartier met Guus Meeuwis op in Parijs. De optredens van de cabaretier zijn echter nog tot medio april afgelast. 

Pauze

Van 't Hek raakte eind vorig jaar meerdere malen onwel tijdens voorstellingen en besloot uiteindelijk een pauze in te lassen. Maar hij durft nu wel weer met enig optimisme naar de toekomst te kijken.

"Cruijff kreeg zo'n zelfde operatie toen hij halverwege de 40 was. Die heeft er nog lang mee geleefd. Ik ben nu 62 en voel me herboren, hoewel ik vrijwel dagelijks moet trainen om mijn conditie terug te winnen. Maar er is geen druk. Alles wat ik niet speel, haal ik gewoon op een later moment in. Ik kijk niet te ver vooruit."

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie