Maandag 26 september 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
Jan Smit

Jan Smit maakt kookboek

Jan Smit heeft een kookboek gemaakt. Bij het kookboek zitten ook foto's van Kerstmis bij Smit thuis, het album met kerstliedjes Kerst Voor Iedereen en de songteksten van de liedjes van dit album..
Door NU.nl

Dat zegt de zanger maandagavond in RTL Boulevard

Smit maakte het boek samen met chefkok Ramon Beuk. "Je wilt toch iets nieuws bedenken, dus ik heb samen met Ramon Beuk, inmiddels een goede vriend, een boekje gemaakt waar tien gerechten in staan".

"Ik heb er een eigen twist aan gegeven, paling met pindasaus en zo", aldus Smit in het programma. "Met de de hulp van Ramon is het gewoon heel makkelijk om een kerstgerecht te maken."

Restaurant

Eind november werd al bekend dat hij ook mede-eigenaar van een café-restaurant in Volendam is geworden. Het café-restaurant waar Smit mede-eigenaar van is, heet Lotje Wine & DineAan het café-restaurant zal weinig veranderen, maar de invloed van Smit zal wel duidelijker worden, zei zijn manager in een interview met de Telegraaf in november. 

Daarnaast zal Lotje Wine & Dine de locatie worden voor interviews en andere activiteiten rondom de zanger. 

Zang

De zanger zal de horecagelegenheid runnen naast zijn zang-en presentatiecarrière, zo schrijft de krant. "Het café-restaurant kwam op Jans pad en hij wilde een nieuwe weg in slaan", aldus manager Buijs. "Misschien dat hij zelfs zijn handen uit de mouwen steekt in het restaurant."


Lees meer over:

Jan Smit

Aanbevolen artikelen