Daniel Radcliffe kan niet wachten op het toneelstuk Harry Potter and the Cursed Child, dat op 30 juli 2016 in première gaat.

Dat vertelt hij aan NME.

De acteur speelt voor het eerst niet de rol van Harry. "Het voelt gek, maar ik ben blij dat het verhaal van Harry Potter zonder mij verdergaat. Het is namelijk niet zo dat ik de enige acteur ben die Harry Potter mag spelen."

"Nu ik weet dat het toneelstuk over Harry Potter gaat, kan ik niet wachten om het te zien. Ik hoop dat ik het stuk samen met veel enthousiaste Harry Potter-fans kan bewonderen. Ook ik ben benieuwd wat er met Harry gebeurd is."

Vervolg

Het vervolg op Harry Potter en de relieken van de dood vertelt over een volwassen Harry Potter en zijn zoon Albus, die moeite heeft met het verleden van zijn vader en hoe het gezin in de wereld staat.

In de laatste Harry Potter-film is te zien hoe het hoofdpersonage zijn twee oudste kinderen, James Sirius en Albus Severus naar de trein naar Zweinstein brengt. Het toneelstuk, dat uit twee delen bestaat, zal meteen daarna doorgaan.

Het is nog niet bekend wie de hoofdrollen hebben in het toneelstuk.