Er komt een extra show van de nieuwe komediegroep Gabbers, opgericht door Jandino Asporaat, Guido Weijers, Phillippe Geubels en Roué Verveer. 

Eerder deze week kondigden de mannen hun eerste show aan en nu al wordt daar wegens groot succes een tweede show aan toegevoegd op 23 juni 2016, zo heeft RTL Live Entertainment bekendgemaakt.

De andere show van Gabbers vindt plaats op 24 juni. "Ik heb van Kanye West tot Beyoncé zien optreden in de grote Ziggo Dome en nu sta ik samen met Roué Verveer, Guido Weijers en Phillippe Geubels op die plek waar al die wereldsterren hebben gestaan. Ik ga nu al stuk", liet Asporaat eerder al weten.

Enthousiast

Ook Weijers kon zijn enthousiasme niet verbergen. ''Meer dan dertien jaar geleden zag ik de Engelse stand-up comedian Lee Evans optreden voor tienduizend mensen. Toen dacht ik: dit zou in Nederland nooit kunnen. En nu gaan we het gewoon zelf doen! Hoe tof is dat! Dit wordt komedie xxl!''

De show, die nu nog volop in ontwikkeling is, bestaat uit meerdere onderdelen. Zo staan de vier mannen tegelijkertijd op de planken, maar komt er ook klassieke stand-up voorbij.