Vijf weken na de première van The Bodyguard in het Beatrix Theater in Utrecht heeft Stage Entertainment meer dan 200.000 kaarten voor de musical verkocht. 

"Het blijft altijd spannend om een nieuwe show in de markt te zetten en het is ook altijd een risico. Daarom is het extra motiverend om te merken dat The Bodyguard aanslaat bij het publiek. Deze show heeft de wow-factor en daar ben ik ontzettend trots op", zegt producent Albert Verlinde.

Maandag begon Stage Entertainment met de kaartverkoop voor de voorstellingen in februari, maart en april 2016, die allemaal in het Beatrix Theater plaatsvinden.

Hoofdrolspeelster Romy Monteiro werkt intussen hard aan haar verdere herstel. Zij hoopt binnenkort het podium weer te beklimmen nadat ze twee weken geleden haar arm brak tijdens een kledingwissel.

Whitney Houston

Nederland is het eerste land na Groot-Brittannië waar The Bodyguard als musical te zien is. In de voorstelling passeren grote hits van Whitney Houston de revue, zoals One Moment in Time, I Wanna Dance with Somebody en I will Always Love you.