De verkoop van Do Unto Animals, een boek van Tracey Stewart, is deze week naar ongekende hoogten gestegen. Haar eigen man, Jon Stewart, promootte het boek namelijk tijdens zijn laatste uitzending van de Daily Show.

Dat schrijft The Hollywood Reporter.

Het boek van Tracey Stewart verschijnt pas op 6 oktober, maar wordt nu al massaal online besteld. Eerst stond het boek op nummer 244.740 van de verkooplijst van Amazon, op vrijdagochtend stond het al op nummer 9. Ook op de website van Barnes & Nobles staat het boek inmiddels op de negende plek.

"Een van de meest geweldige dingen aan deze show is om boeken die ik graag lees te kunnen laten zien", zei Stewart tijdens de uitzending. "Ik ga dat missen. Dus voor ik ga, doe ik het nog één keer. Ik heb een boek gevonden van een geweldige, jonge auteur. Haar naam is mijn vrouw", grapt de presentator. 

"Het gaat over haar passie om met dieren te werken en hoe we allemaal beter met de dieren in onze omgeving om kunnen gaan. Ik heb altijd geweten dat mijn vrouw een aardiger persoon is dan ik ben, maar ik kom er nu dus ook achter dat ze grappiger is én een betere schrijfster."