Joke Bruijs en Gerard Cox hebben donderdag in Rotterdam de artiesten onthuld die gastoptredens verzorgen tijdens hun nieuwe variétévoorstelling De Oase Bar.

Onder anderen Johnny Kraaijkamp, Ernst Daniël Smid en Veldhuis & Kemper doen volgend jaar enkele voorstellingen mee als lookalike van zichzelf.

Het verhaal speelt zich af in een bekende Rotterdamse schnabbelkroeg die niet meer van deze tijd is. Eigenaar en hartpatiënt Harry (Gerard Cox) gelooft echter dat iedere artiest er nog graag wil optreden. Bep (Joke Bruijs) laat hem in die waan en regelt de ene na de andere lookalike van bekende artiesten.

Aan elke voorstelling doen twee gastartiesten mee. Eerder was al bekend dat Loes Luca en Richard Groenendijk langskomen en dat Peggy Vrijens de barvrouw speelt. Donderdag werd de lijst met gastartiesten uitgebreid met Jacques Herb, Harry-Jan Bus, Brigitte Kaandorp, Tony Neef, Jörgen Raymann en Martin van Waardenberg.

Oude Luxor

De producenten Bastiaan Ragas en Henrike van Engelenburg verwachten in de loop van het theaterseizoen nog meer artiesten te strikken voor een gastoptreden in de Rotterdamse muzikale variétévoorstelling.

Het Oude Luxor is vier weken lang de thuisbasis van de productie die op 21 februari 2016 in première gaat. Daarna volgt en toer langs de theaters in het hele land.