Actrice Sytske van der Ster, die momenteel te zien is in de musical Minoes, speelt de derde hoofdrol in de Nederlandse toneelversie van de film Fatal Attraction. 

Dat heeft producent DommelGraaf & Cornelissen vrijdag gemeld. De andere hoofdrollen worden gespeeld door Matteo van der Grijn en Loes Haverkort.

De film uit 1987 vertelt over een succesvolle advocaat (Michael Douglas), voor wie een onenightstand verandert in een nachtmerrie. Zijn minnares (Glenn Close) blijkt geen vrouw te zijn die genegeerd wenst te worden. De film, die zes Oscarnominaties kreeg, wordt beschouwd als een klassieker in het thrillergenre.

Het scenario van het toneelstuk is van James Dearden, de man die ook het filmscript schreef. De voorstelling werd eerder dit jaar op West End in Londen gespeeld, met Sex and the City-actrice Kristin Davis in de hoofdrol.

Van der Ster speelde eerder onder meer in Foxtrot en HEMA: de musical. Matteo van der Grijn en Loes Haverkort waren eerder al samen te zien in de musical Soldaat van Oranje.

Het toneelstuk Fatal Attraction is najaar 2015 in de Nederlandse theaters te zien.