Goede Tijden Slechte Tijden-actrice Audrey Bolder gaat een van de hoofdrollen spelen in de voorstelling Gered van de Toneelmakerij. Het stuk is in april te zien in Amsterdam en Maastricht.

Bolder speelt sinds 2013 in de soap van RTL4 de rol van Julia Loderus, de moeder van Tim (Beau Schneider). Woensdag keerde haar personage na een afwezigheid van enkele maanden terug in de dagelijkse serie.

Ook was Bolder te zien in de internetserie Max & Billy's Drill Machine Girl, die recent werd genomineerd voor een Emmy Award.

Gered is gebaseerd op het legendarische Engelse toneelstuk Saved van Edward Bond. De voorstelling uit 1965 sneed nog steeds actuele thema's aan als culturele armoede en de frustratie van een generatie jonge werklozen. De voorstelling werd toentertijd als zeer controversieel ervaren en zelfs verboden omdat er onder meer een baby in wordt gestenigd.

Behalve Bolder zijn ook acteur Baue van Leyden, Lieke van den Broek en Mathieu Guethschmidt in het stuk te zien. De Toneelmakerij faciliteert de voorstelling, die door jonge, net afgestudeerde makers wordt geproduceerd.