Dit geven de BN'ers met Sint Maarten

Op 11 november is het weer zover: Sint Maarten. Zodra het donker is, komen in grote delen van Nederland kinderen zingend langs de deur, voorzien van lampionnen en natuurlijk een tas voor het snoep dat ze komen ophalen. 

Voordat Sint Maarten definitief wordt verdreven door Halloween, vroeg CookLoveShare enkele BN’ers wat zij zoal geven. Britt Dekker: ‘Ik haatte het als ik een mandarijn kreeg.’

Holly Brood

"Tot nu toe ben ik altijd bij mama (Xandra Brood, red.) met Sint Maarten. Ze verzint elk jaar wat anders, maar met Mars-, Snickers-, Twix- en Milkyway-mini’s scoor je altijd."

"Mijn moeder is niet iemand die je met mandarijnen afscheept. Dat vind ik ook altijd een beetje triest. Ik werd altijd mega kwaad als ik daarmee werd afgescheept. Doei, fruit heb ik thuis ook in de schaal liggen."

"Op zich zou ik het wel leuk vinden om een keer iets bijzonders te uit delen. Met mijn vriend Soy Kroon heb ik onlangs Frozen-cakejes gebakken terwijl ik luidkeels Let it go zong. Dat zou natuurlijk te gek zijn om uit te delen, maar ik ben bang dat die al op zijn voordat het eerste kindje aan de deur staat met een lampion."

Bekijk hier de lekkerste én leukste kindertraktaties.

Nance Coolen

"Als ze bij mij langs komen, krijgen ze gewoon snoep: een lolly, winegums, chocolade. Ik ga dan niet ineens de health freak uithangen. Ik let echt wel op voeding."

"Niet alleen omdat ik de ziekte van Crohn heb, dat is een darmaandoening, maar ik vind het ook belangrijk dat mijn zoon Robin verantwoord eet. Maar een kind is een kind en het moet wel leuk blijven."

"Sint Maarten is niet alleen aanbellen en een liedje zingen, maar draait ook om snoep, dus kom maar op met de zoetigheid."

Lees verder om te zien wat kinderen bij andere BN'ers zoals Jasmine Sendar, Britt Dekker en Natasja Froger aan snoep kunnen scoren tijdens Sint Maarten.

NUwerk

Tip de redactie