Zes vreemde eetgewoontes van celebs zoals Donald Trump

Popeye dankt zijn kracht en faam aan de blikken spinazie die hij wegwerkte, maar waar zijn andere beroemdheden groot en sterk mee geworden? 

Foodplatform CookLoveShare maakte, in navolging van de guilty food pleasures van Adele, een lijstje met de opmerkelijke eetgewoontes van zes grootheden uit onder meer de politiek, wetenschap, mode- en digiwereld.

1. Barack Obama

De nog-heel-even-president-van-de-USA werkte in zijn jonge jaren in een ijssalon, waardoor hij nu geen ijs meer kan zien. Waar hij van geniet als de rest van de familie een hoorntje snackt? Gezonde choco-pinda proteïne-repen.

2. Albert Einstein

Zoals veel geniale geesten hield ook Einstein er bijzondere gewoontes op na. Hij liep flink voor op het huidige superfood-tijdperk: zo at hij weleens een sprinkhaan en dronk graag punch van selderij. 

3. Donald Trump

Het gedrag van presidentskandidaat Donald Trump wordt vaak vergeleken met dat van een kind. Wat blijkt? Zijn eetgewoontes passen daar prima bij: bij McDonald's bestelt hij Filet-O-Fish en Big Macs, en pizza eet hij steevast zonder korstjes.

4. Karl Lagerfeld

Mode-icoon Karl begint de dag met twee proteïneshakes en een gestoomde appel, waarna hij de lunch overslaat. Ook drinkt hij nooit iets warms, maar slaat hij dagelijks wel tien blikjes cola light achterover.

5. Hillary Clinton

De eetgewoontes van die andere presidentskandidaat bewijzen wederom: die vrouw heeft pit. Hillary eet dagelijks een verse jalapeño, omdat deze het immuunsysteem een flinke boost zou geven.

6. Mark Zuckerberg

De grote man achter Facebook besloot eens een jaar lang enkel vlees te eten van dieren die hij zelf gedood had. Dat jaar at hij daarom vaak vegetarisch, maar slachtte hij ook eigenhandig geiten, kippen en een varken.

NUwerk

Tip de redactie