Het is fashion month: New York, Londen, Milaan en Parijs staan volledig in het teken van mode. Een uitputtingsslag voor topmodel Gigi Hadid, die zo’n beetje op iedere catwalk verschijnt.

Benieuwd hoe ze die drukte overleeft? Dankzij haar favoriete fastfood. Natuurlijk heeft de Nederlands-Palestijnse, in Amerika opgegroeide Gigi een lijf om van te dromen en werkt ze zich een slag in de rondte om alles strak te houden.

Maar Gigi is ook maar een mens en dus heeft ook zij een zwak: hamburgers.

Confronterend: 'Junkfood is minder slecht dan een 3-gangendiner'.

Lekker burgerlijk

"Ik zeg altijd maar zo: eet gezond om fit te blijven, eet een burger om geestelijk in orde te blijven", aldus hét populairste model ter wereld in Vogue.

De blondine is zelfs zo gek op deze fastfood-klassieker, dat ze het eerste jaar dat ze in New York woonde, besloot een jaar lang iedere week een burger in een ander restaurant te proberen. 

'Tomato? No-go'

Na haar uitgebreide vergelijkend warenonderzoek bestempelde het Victoria’s Secret-model de snack van restaurant  J.G. Melon tot grote winnaar. "De burgers hier zijn gewoon super simpel. Ze overdrijven niet en dat wat ze maken is puur en gewoon goed."

Bij de zaak aan de Upper East Side haalt Gigi een 'vette bek' precies zoals ze ‘m lekker vindt, met heerlijke verse groenten. Alleen tomaat is verboden terrein op het broodje. "Ik doe níet aan tomaten."

Wil je weten waar je Adele 's nachts voor wakker kunt maken? Dít zijn haar guilty food pleasures.

Klik hier voor meer CookLoveShare-artikelen op NU.nl.