De lekkerste film van het jaar: Sausage Party

Dankzij de filmpjes van Tasty en Delish, talloze instagramaccounts en Pinterest staren we ons dagelijks suf naar het lekkerste eten. Binnenkort kunnen foodies hun 'honger' ook in de bioscoop stillen.

De langverwachte animatiefilm Sausage Party (ouders, vergis jullie niet: het is er een voor 16+) is vanaf 8 september te zien op het witte doek. Als we de trailer mogen geloven, wordt het zéker een party om naar te kijken.

Deze negen foodfilms zijn perfect voor een avondje ultiem bankhangen.

Het beloofde land

In de anderhalf uur durende film, een verhaal van komediekoningen Seth Rogen (Bad Neighbours) en Jonah Hill (The Wolf of Wall Street), volgen we de avonturen van een aantal blije supermarktproducten.

Hun belangrijkste levensdoel: gekocht worden door mensen, die hen meenemen naar huis, 'het beloofde land'. 

Worst case scenario

Als het grote moment voor knakworst Frank en z'n vriendjes dan eindelijk daar is, blijkt dat beloofde land één grote hel. 

Hun kopers blijken meedogenloze kannibalen die aardappels met messen te lijf gaan en worteltjes tot moes bijten. Kunnen ze ontsnappen en de andere lekkernijen in de supermarkt waarschuwen?

Maak je op voor een flinke dosis smakelijke karakters, (ietwat grove) humor en een hilarisch verhaal. Wij reserveren vast.

Iets lekkers snacken tijdens de film? Deze snel gemaakte happen neem je makkelijk mee.

Tip de redactie