Britney Spears is voor de vijfde keer in zes jaar de meest gebruikte zoekterm bij Yahoo. Paris Hilton zakte naar de vijfde plaats en Shakira eindigde als derde. Door Nico Dijkshoorn

Voor de mensen die nu verbaasd hun hoofd schudden: nee Shakira is niet een vrijheidstrijder ergens in de binnenlanden van Namibië, maar het gaat hier om een zangeres met krullend haar en een buik. Ze zingt en, oh wonder, oh vreugde, haar buik begint daar dan vanzelf bij te golven. Ze draait ook met haar heupen. Shakira doet dit met een broek aan en daarom staat ze maar op plaats drie.

Voor de links intellectuele lezers hier, die nog steeds kutplaten van Sting in hun auto draaien en hun kinderen vertellen dat pappa en mamma er bij waren in 1987, toen hij in Nederland optrad, voor die mensen de volgende informatie; Britney Spears is bekend geworden als zingende lolita in een gymzaal vol geslachtsrijpe jongens.

Oh yeah yeah yeah

Getuite lippen en kniekousjes, dan vat ik het wel aardig samen. Ze zong er ook bij. "Oh yeah yeah yeah yeah yeah yeah." Later is ze ook wel in latex gesignaleerd en de laatste tijd bivakkeert ze vooral op de achterbank van limousines, samen met haar goede vriendin Paris Hilton, de nummer vijf van de Yahoolijst.

Honger en Oorlog

Ja, sorry. Ik kan er ook niets aan doen. U zoekt er op, niet ik. Nu niet hypocriet gaan doen. Ja, u zal wel weer net de enige lezer zijn die iedere dag op Honger en Oorlog zoekt, maar ik zit als columnist nu eenmaal met dit gegeven. Ik moet een groot publiek bedienen dus vandaag maar eens een column vol met menselijke verhalen. Volgens Yahoo scoren die ook in de sector "Hard Nieuws" heel goed. Steve Irwin, de overleden krokodillenfluisteraar, is in deze rubriek op nummer 1 geëindigd. Dan weet je het wel.

Mijn doel: ik wil met één column meteen negen miljoen zoekende internetters trekken. Menselijk drama met Britney en Steve Irwin. Laten we ze gewoon even allebei behandelen, daarmee flink wat nietsvermoedende zoekers op internet naar deze column proberen te trekken en dan maar hopen dat ze ook even blijven hangen bij een schrijnend artikel over kindersterfte. Ik doe het voor een goed doel, moet u maar denken. Gaan we.

Naakt

Britney Spears zorgt de laatste weken voor nogal wat opschudding omdat ze steeds naakt uit auto's stapt. Ok, zult u zeggen, dat doe ik ook wel eens als ik weer achter in de auto ben getild na een uit de hand gelopen kerstdiner bij de vrienden van die andere vrienden, maar er is hier meer aan de hand.

Britney is geschoren. Niet haar hoofd. Shaven Cunt Royale, speciaal voor onze Amerikaanse internetzoekers. Dat schijnt een sport te zijn, voor fotografen. Wachten bij een dancing tot Britney aan komt rijden en haar dan vol op haar muts fotograferen als ze uitstapt.

Ja, kunt u uw hoofd weer schudden, maar er is een markt voor, net als voor deze column. Ja, lieve mensen, in haar naked cunt schijnt Britney met die heerlijke piece off ass het lekkerst te dansen. Maar o jeetje mekreetje, dat mag weer niet van de overheid want die willen dat je alleen maar met een onderbroek aan danst. Dat is de wet namelijk.

Vaginaal stootgebeuren

Mensen met een onderbroek aan kunnen hun kind goed opvoeden, mensen zonder onderbroek niet. Vergelijk het maar met Nederlanders in Spanje. Die dansen met een onderbroek op hun hoofd en met een halve kip onder hun arm de sirtaki in een Amsterdams-Spaans café. Dat mag dus wel, maar je vaginaal stootgebeuren scheren en dan uit gaan dansen mag niet. Onthoud u dat.

Maar zoekende internetters lusten er blijkbaar wel pap van. Het vreemde is dat je er toch naar gaat kijken, die foto's. Zijn ze gefotosjopt? Zo kan het zijn dat je jezelf als volwassene met je neus tegen het beeldscherm terugvindt om te kijken of je nog een slordig weggesjopt haartje ziet zitten. Zo erg is het al. Hiermee is Spears wel afdoende commercieel behandeld. Nu aan het eind van deze column nog even flink de woorden Steve Irwin en dood gebruiken en dan stuur ik dit lokaas op naar de redactie van nu.nl.

Steve Irwin

Steve Irwin, ja, Steve Irwin, ik zeg, Steve Irwin is al weer een tijdje dood en het vreemde is, dat was nu net het hele idee van Steve Irwin. Daarom keek je naar hem. Zelden iemand gezien die zo graag dood wilde als Steve Irwin. Ik zal u zeggen, ik sprong op toen ik het hoorde. Ik was zo blij voor hem. Eindelijk gelukt!! Door een dier! Wat hij altijd al zo graag wilde.

Lullend insect

Ik snap die hele rouw niet zo. Ik heb Steve Irwin, die dus dood is, zeven jaar onafgebroken op slangen zien pissen, kleine zoogdieren aan hun staart weg zien slingeren, voor roofdieren uit zien hollen, als een lullend insect op de rug van krokodillen zien hangen en heb hem wel 1000 keer met die manische aussiekop van hem horen schreeuwen: MY GOD JESUS CHRIST WHAT A BJOETIFOEL PIECE OF SHIT I GONNA KICK THIIS LITTLE ANIMALS ASS BUT HE IS VERY DEENSJERUSSS.

En daar hing hij al weer ondersteboven aan een touw met 1900 schorpioenen in zijn broek. Het hele idee was eigenlijk dat we hem live dood zouden zien gaan. Daar leefde die man voor en het is een beetje lullig dat het onder water door een rog is voltrokken, het vonnis. Dat is toch een beetje een dompteur die zijn nek breekt over een ezeltje gevoel. Maar goed, voor alle mensen die dus zochten op Steve Irwin, ja, hij is dood. Het is ze gelukt, de dieren.

Is wel genoeg denk ik. Ik wilde deze column afsluiten met de volgende woorden: Steve Irwin, Steve Irwin, Steve Irwins kindje, Britney Spears, Britney Spears, Naked Cunt, Marco Borsato, Naakt, Rood.

Laat maar komen die bezoekers.