Voorzitter: Het woord is aan de heer Wilders. Door Nico Dijkshoorn.

Geert Wilders: Dank u wel mevrouw de voorzitter. Ik wil beginnen met zes keer Grote Gedoger te zeggen. Grote Gedoger, Grote Gedoger, Grote Gedoger, Grote Gedoger Grote Gedoger.

Grote Gedoger en dan heb ik het natuurlijk over Job Cohen, de Grote Gedoger, want het kan toch niet zo zijn, voorzitter, dat de heer Cohen hier met droge ogen gaat zitten verkondigen dat hij niet de Grote Gedoger is. Ik zie hem nu opstaan, de Grote Gedoger en volgens mij wil de Grote Gedoger iets aan mij vragen.

Job Cohen: Dat klopt voorzitter. Ik wil hier op reageren door de heer Geert Wilders de Grote Gekke Geheimzinnige Goochelaar te noemen, die heel verbaasd in een hoed staat te kijken en daar een bloederig in stukken gehakt konijn uit haalt. Geert Wilders is de Lekker Lullende Lijpe Limburgse Laatmaarwaaien Lapzwans.

Geert Wilders: Voorzitter, ik neem dit voor kennisgeving aan van de Duivelse Dubbeldoorgedraaide Draaikont en zeg nu nog maar een keer, omdat ik het zo leuk vind en omdat ik hoop dat iedereen het dan gaat zeggen: Grote Gedoger. Grote Gedoger, Grote Gedoger, Grote Gedoger, Grote Gedoger. Het werden er vijf, sorry voorzitter. We hebben het hier, voorzitter, over de Penetrant Pissende PVDA Poedel, ook iets wat we vanochtend hebben verzonnen maar dat was toch net minder pakkend dan de Grote Gedoger.

Job Cohen: Voorzitter, wat de Blonde Blah Blah Beverrat hier zegt, daar klopt helemaal niets van. Was het niet Gekke Geert zelf, was het niet de Onbenullig Onderduikende Onzin Opperbevelhebber van Onzinnig Oppervlakkige Ouwehoeren die mij eergisteren nog een Theedrinkende Tinus noemde? Wat is het nou, voorzitter? Laat de Buitengewoon Beestachtige Blonde Baviaan daar nu eens klip en klaar antwoord op geven.

Geert Wilders: Mevrouw de voorzitter, de Grote Gedoger staat hier de Ongelofelijk Onnozele Onderknuppel uit te hangen, maar de Grote Gedoger weet heel goed waar het hier in het debat over gaat: de lulligste bijnaam verzinnen. Het gaat niet om onze koningin, onze Slavernij Schilderijen Schat, het gaat niet om onze premier De Huiverige Halfhomo, maar het gaat om de beste bijnaam voor Job Cohen en volgens mij heb ik gewonnen met De Grote Gedoger.

Job Cohen: Als het daar om gaat, mevrouw de voorzitter, mag ik de heer Wilders dan nu de Kleine Kapotmaker noemen, nee, laat ik het anders zeggen, mag ik de Kleine Kapotmaker dan hier, de Kamerbreed Kloottrappende Kapsones Kapotmakende Korstige Keeshond noemen?

Geert Wilders: Dat mag, Grote Gore Geniepige Gootsteenontstopper Grillworst Gehandicapte Gonorroe Gedoger.

Job Cohen: Dank u wel Matennaaiende Machtswellustige Maaiende Minderbegaafde Moederneuker

Voorzitter: Ik geef nu het woord aan het Kippenvleugel en Katenspek Kapotmakende Kamergekkie, mevrouw Thieme.