Doe uw deur op slot. Rouvoet wil het schaamhaar van uw kinderen controleren. Deze informatie zal worden opgeslagen in het Elektronisch Kind Dossier. Door Nico Dijkshoorn

Vanaf 2009 krijgen kinderen tot 19 jaar zo'n dossier, zodra zij in aanraking komen met de jeugdgezondheidszorg.

Alweer een vernietigend staaltje van christelijke projectie. Alleen omdat zij op zaterdagochtend met al dat vrolijk uit hun broekspijpen groeiende schaamhaar de zojuist gewassen auto droog staan te wrijven, moeten andere mensen het ook laten groeien.

Veel schaamhaar is goed, dat weten we na een reactie van Rouvoet zelf. Hij zegt: 'Maar als iemand van 16 nog geen schaamhaar heeft, kan het belangrijk zijn dat de GGD daar naar kijkt.'

Biblebelters

Het valt me eerlijk gezegd mee dat de GGD er nog tussenzit. Het had ook zomaar een uit Biblebelters samengestelde christelijke schaamhaar-jihad beweging kunnen zijn die onverwacht de deur bij je intrappen. Christenen hoeven zich nergens zorgen over te maken. Die laten blijkbaar al hun haar onbekommerd over het lichaam woekeren.

Bij mannen van de SGP zie je niet eens waar het borsthaar eindigt en het schaamhaar begint. Als je het moet geloven laten christelijke vrouwen 1 maal per jaar, voor geld, de hele boel er door een Texelse schapenscheerder af jassen en verkopen hun schaamhaar per kilo om er leuke harige snowboots van te laten maken. Dat zit dus allemaal wel goed.

Figuurtje

Maar heb je net samen met je vriend of vriendin leuk je schaamhaar in een figuurtje zitten scheren, dan kom je in het Elektronisch Dossier. "Peter en Kobie werden op de plaats delict, hun badkamer, aangetroffen met een schaambeharing die, na uitvoerig testen, niet in staat bleek om hun zweet afdoende vast te houden. Wij moeten ons zorgen maken over hun toekomst. Volgende week weer controleren.'

Wederom, lezer, ik verzin het niet. Rouvoet wilde al in uw buik kijken, in uw hoofd zitten, wilde weten wanneer u lacht om bepaalde grapjes, hij wil op een vaste dag dat u zich als een voorbeeldig gezin gedraagt en wil nu dus ook weten hoeveel haar jongens en meisjes tot 19 jaar om hun pielemoos heen hebben.

Dagelijkse realiteit

Het maakt nog maar eens duidelijk hoe ver Rouvoet buiten de dagelijkse realiteit staat. Meneer blijft bijbelsprookjesfiguur Samson als zijn grote voorbeeld zien. Als je die kaalschoor bleef er ook niets van over. Dus moeten wij allemaal behaard als herdershonden door het leven. Dat zal ongeveer de denkrichting zijn.

Rouvoet mist hier een heel stuk nieuwe jeugdcultuur. Schaamhaar is uit. Heel jeugdig Nederland staat iedere ochtend, voordat ze naar school gaan, hun kruis bij te punten. De potloodstreep uit de Penthouse is alweer helemaal uit. Kaal is in. Een rare invloed van de pornoindustrie, waar de heren gezellig elkaars balzak staan te scheren vlak voor een opname.

BNN

Vraag het maar aan een willekeurige presentatrice van BNN. Iedereen scheert zijn schaamhaar af. Loop een willekeurige sauna in. Je voelt je als schaamhaarbezitter meteen een provocerende grizzly.

Heel Nederland staat 's ochtends zijn benen te scheren. Er zijn speciale scheermesjes in de handel voor borsthaar. Een gemiddelde donkere atleet staat twee uur voor de wedstrijd nog de laatste figuurtjes uit zijn schaamhaar te scheren.

Daarom ben ik voor een tegenbeweging. Naakte mossels en ossenworsten aller landen, komt tezamen en laten wij, slechts gewapend met een tondeuse, bij behaarde christen binnenvallen om ze zo met drie lange halen te bevrijden van hun schaamhaar. Even kort in brand steken mag ook en dan snel doven met de handen mag ook. Mompel dan maar iets over een brandend braambos.