Boze supporters van Paris Saint-Germain hebben de spelers van hun club in de nacht van woensdag op donderdag opgewacht op vliegveld Le Bourget in Parijs.

Het werd een verre van warm onthaal voor de spelers, die enkele uren eerder in Camp Nou door een historische 6-1 nederlaag een ticket voor de kwartfinales van de Champions League verspeelden.

Supporters sloten de auto's van de spelers in en in het gedrang raakte één fan gewond. De politie moest er aan te pas komen om de boze en gefrustreerde aanhangers van PSG bij de bolides weg te halen.

Eén speler gaf, al dan niet bewust, iets te vroeg gas en reed daarbij tegen een supporter aan. Volgens Franse media zou het gaan om middenvelder Thiago Motta. De geraakte man moest naar het ziekenhuis voor onderzoek.

Boze fans PSG wachten spelers op bij terugkomst in Parijs
Video
Boze fans PSG wachten spelers op bij terugkomst in Parijs

Landstitel

Door de ruime nederlaag ging niet PSG, dat drie weken eerder in Parijs nog met 4-0 won, maar Barcelona door naar de kwartfinales van de Champions League. De loting voor die kwartfinales is volgende week vrijdag in het Zwitserse Nyon.

PSG maakt nu alleen nog kans op de landstitel, de Coupe de France en de Coupe de la Ligue. De ploeg van trainer Unai Emery staat tweede in de Ligue 1 en speelt zondag uit tegen FC Lorient.

De achterstand op koploper AS Monaco bedraagt drie punten.

Totale verbazing in beeld: opvallendste reacties op Barça's 6-1
84
Video
Totale verbazing in beeld: opvallendste reacties op Barça's 6-1

Bekijk het programma en de stand in de Ligue 1