Bayern München-voorzitter Karl-Heinz Rummenigge heeft woensdagavond na de verloren wedstrijd van zijn club tegen FK Rostov (3-2) uitgehaald naar verdediger Jérôme Boateng.

De Duitse international ging bij een 0-1 voorsprong in Rostov opzichtig in de fout bij de gelijkmaker en veroorzaakte later in de wedstrijd tot overmaat van ramp ook nog een strafschop.

"Ik denk dat Jérôme een beetje tot rust moet komen", aldus Rummenigge tegenover Sky. "Het zou voor hem en de club beter zijn als hij weer een beetje terug op aarde komt."

Samenvatting FK Rostov-Bayern München (3-2)
Samenvatting FK Rostov-Bayern München (3-2)

"Als je tegen een dergelijk team als Rostov drie tegendoelpunten krijgt, dan moet je als verdediger kritisch zijn. Er is iets mis. We hebben het niet verdiend om hier te winnen", stelde de 61-jarige oud-international.

"Dit zijn punten die je niet mag laten liggen. Als je twee keer scoort moet je winnen."

Negen punten

Bayern München was al geplaatst voor de volgende ronde in de Champions League. De ploeg van trainer Carlo Ancelotti heeft negen punten uit vijf wedstrijden.

Atletico Madrid, dat PSV met 2-0 versloeg, is groepswinnaar met vijftien punten. Op dinsdag 6 december strijden PSV en FK Rostov om de derde plaats.

Bekijk de uitslagen, het programma en de standen in de Champions League