Met FC Barcelona en Manchester City hebben nog eens twee ploegen zich geplaatst voor de achtste finales van de Champions League. In totaal vielen er 21 doelpunten op woensdagavond.

Atletico Madrid-PSV

PSV wist ondanks een redelijke eerste helft voor de vierde keer dit kalenderjaar niet te winnen van Atletico Madrid: 2-0.

FK Rostov-Bayern München

FK Rostov stunt met een 3-2 zege op Bayern München. De Russen hebben over twee weken genoeg aan een gelijkspel tegen PSV om na de winterstop in de Europa League te mogen uitkomen.

Arsenal-Paris Saint-Germain

Arsenal en Paris Saint-Germain blijven onder meer door twee eigen doelpunten en een benutte penalty in evenwicht in Londen: 2-2.

Ludogorets-FC Basel

Ludogorets en FC Basel pakken beiden hun tweede Champions League-puntje dit seizoen door een doelpuntloze remise.

Besiktas-Benfica

Benfica staat na een halfuur met 0-3 voor in Istanbul, maar Besiktas komt in de laatste dertig minuten sterk terug: 3-3.

Napoli-Dinamo Kiev

Napoli verzuimt om zich na vijf groepsduels al te plaatsen voor de achtste finales. De Italianen weten niet te scoren tegen Dinamo Kiev: 0-0.

Celtic-FC Barcelona

Lionel Messi behoudt zijn buitenaardse doelpuntengemiddelde dit seizoen in de Champions League. Met zijn achtste en negende treffer in het miljoenenbal leidt de Argentijn Barcelona naar een 0-2 zege.

Borussia Mönchengladbach-Manchester City

Manchester City heeft aan het 1-1 gelijkspel in Duitsland genoeg om zeker te zijn van de knock-outfase van de Champions League.