Video: Vijf dingen die je moet weten over Bayern München-PSV

PSV begint woensdagavond in München aan het tweeluik tegen Bayern in de Champions League. Met één punt uit de eerste twee pouleduels is PSV niet geweldig begonnen aan het belangrijkste Europese clubtoernooi.

Video: Vijf weetjes over Bayern München-PSV

De landskampioen staat momenteel derde in groep D van de Champions League. Atletico Madrid is met de volle zes punten uit twee duels koploper, Bayern heeft drie punten en staat daarmee op de tweede plaats.

De Duisters wonnen hun eerste duel overtuigend met 5-0 van FK Rostov, maar daarna verloor de ploeg van trainer Carlo Ancelotti met 1-0 op bezoek bij Atletico Madrid. PSV verloor thuis met dezelfde cijfers van de Spanjaarden en speelde met 2-2 gelijk in Rostov.

Bayern München-PSV is live te zien op Veronica, NUsport.nl en in de nieuwe NUsport-app. De uitzending begint om 20.00 uur, de aftrap is om 20.45 uur. Op NUsport.nl zijn direct na afloop ook alle clips met hoogtepunten van deze wedstrijd en samenvattingen van deze en andere groepswedstrijden te zien.

Wil je een melding op je smartphone of tablet ontvangen zodra de opstellingen bekend zijn voor Bayern München-PSV? Klik dan onder dit artikel op de tag ‘Champions League Alert’ en kies voor ‘Mijn nieuws + pushbericht’. Zodra de opstellingen bekend zijn ontvang je een melding op je smartphone of tablet.

NUsport transferupdates

NUsport transferupdates
Tot en met 31 augustus houden we je op de hoogte van al het transfernieuws en -geruchten.

Transferoverzicht Eredivisie

Transferoverzicht Eredivisie
Tot en met 31 augustus konden spelers van club wisselen. Bekijk alle afgeronde deals in de Eredivisie.
Tip de redactie