​Dinsdag stonden er acht wedstrijden op het programma in de tweede speelronde van de Champions League. In totaal werd er negentien keer gescoord op de Europese velden.

CSKA Moskou-Tottenham Hotspur

Vier minuten nadat Vincent Janssen naar de kant werd gehaald, ontdeed Tottenham Hotspur zich in de Russische hoofdstad van CSKA Moskou (1-0).

AS Monaco-Bayer Leverkusen

In de absolute slotfase redde AS Monaco in het eigen Stade Louis II een puntje tegen Bayer Leverkusen (1-1).

Sporting Lissabon-Legia Warschau

Bas Dost blijft maar scoren voor zijn nieuwe club Sporting Lissabon. Nog voor rust bepaalde hij de eindstand op 2-0 in de thuiswedstijd tegen Legia Warschau.

Borussia Dortmund-Real Madrid

De topper in de tweede speelronde kende geen winnaar: 2-2. Real Madrid liet vlak voor tijd de overwinning uit handen glippen bij Borussia Dortmund.

Leicester City-FC Porto

De verrassende Engelse kampioen Leicester City luisterde de allereerste thuiswedstrijd in de Champions League ooit op met een knappe 1-0 zege op FC Porto.

FC Kopenhagen-Club Brugge

Stefano Denswil was de schlemiel van de avond in Kopenhagen, waar Club Brugge hard onderuitging tegen de plaatselijke FC (4-0).

Dinamo Zagreb-Juventus

Het krachtsverschil tussen Dinamo Zagreb en Juventus kwam ook tot uiting op het scorebord in Kroatië: 4-0.

Sevilla-Olympique Lyon

De winnaar van de Europa League nam vlak na rust afstand van de Olympique Lyon, dat zich gelukkig mocht prijzen dat Sevilla nog een penalty miste (1-0).