Voetbal

Vormer had zich debuut in Champions League anders voorgesteld

Ruud Vormer had zich zijn debuut in de Champions League heel anders voorgesteld. De middenvelder ging woensdag met Club Brugge op eigen veld hard onderuit tegen Leicester City.

"Dit had een topavond moeten worden, maar we gaan simpelweg met 0-3 de boot in", reageerde de voormalig Feyenoorder na afloop van de eerste groepswedstrijd van het miljoenenbal.

"De eerste kans was voor ons. Gaat die erin, dan zie je een heel andere wedstrijd. Wat daarna gebeurde was helemaal erg. Op dit niveau word je direct afgestraft als je fouten maakt", concludeerde de 28-jarige Noord-Hollander.

Video: Samenvatting Club Brugge-Leicester City

"Wij hadden er allemaal veel meer van verwacht. Het moment is gekomen om op te gaan staan'', doelde Vormer op de teleurstellende start van het nieuwe seizoen van de Belgische kampioen.

In de competitie boekte Club Brugge in zes speelronden slechts twee overwinningen en bezet het de tiende plaats. "Nu krijgen we in de Champions League een pak slaag. Dat kan toch niet voor deze ploeg? We moeten ons zo snel mogelijk herpakken en opnieuw sprankelend voetbal brengen.''

Transfercarrousel Formule 1

Transfercarrousel Formule 1
Welke coureur rijdt waar in 2019? En wie zijn in beeld voor welk stoeltje in de koningsklasse?

Wielertransfers 2019

Wielertransfers 2019
Vanaf 1 augustus mogen wielerteams renners vastleggen voor het nieuwe seizoen.

Wielerkalender 2018

Wielerkalender 2018
Er wordt weer gestreden om de zeges in klassiekers, grote rondes en andere koersen.

NUwerk

Tip de redactie