Voetbal

Vormer had zich debuut in Champions League anders voorgesteld

Ruud Vormer had zich zijn debuut in de Champions League heel anders voorgesteld. De middenvelder ging woensdag met Club Brugge op eigen veld hard onderuit tegen Leicester City.

"Dit had een topavond moeten worden, maar we gaan simpelweg met 0-3 de boot in", reageerde de voormalig Feyenoorder na afloop van de eerste groepswedstrijd van het miljoenenbal.

"De eerste kans was voor ons. Gaat die erin, dan zie je een heel andere wedstrijd. Wat daarna gebeurde was helemaal erg. Op dit niveau word je direct afgestraft als je fouten maakt", concludeerde de 28-jarige Noord-Hollander.

Video: Samenvatting Club Brugge-Leicester City

"Wij hadden er allemaal veel meer van verwacht. Het moment is gekomen om op te gaan staan'', doelde Vormer op de teleurstellende start van het nieuwe seizoen van de Belgische kampioen.

In de competitie boekte Club Brugge in zes speelronden slechts twee overwinningen en bezet het de tiende plaats. "Nu krijgen we in de Champions League een pak slaag. Dat kan toch niet voor deze ploeg? We moeten ons zo snel mogelijk herpakken en opnieuw sprankelend voetbal brengen.''

NUsport transferupdates

NUsport transferupdates
Tot en met 31 augustus houden we je op de hoogte van al het transfernieuws en -geruchten.

Transferoverzicht Eredivisie

Transferoverzicht Eredivisie
Tot en met 31 augustus konden spelers van club wisselen. Bekijk alle afgeronde deals in de Eredivisie.
Tip de redactie