Het nieuwe seizoen in de Champions League begon dinsdagavond met liefst 22 doelpunten. De wedstrijd tussen Manchester City en Borussia Mönchengladbach ging vanwege zware regenval niet door.

PSV begon het nieuwe seizoen in de Champions League met een ongelukkige 0-1 thuisnederlaag tegen Atletico Madrid. De arbitrage onder leiding van de Engelsman Martin Atkinson speelde een negatieve hoofdrol in het Philips Stadion.

Samenvatting PSV-Atletico Madrid (0-1)

In dezelfde poule boekte Bayern München een eclatante overwinning op FK Rostv, dat in de play-offs nog veel te sterk was voor Ajax. De Duitsers wonnen in eigen huis met 5-0.

Samenvatting Bayern München-Rostov (5-0)

FC Barcelona begon met een heuse zevenklapper tegen het Schotse Celtic. De Nederlandse doelman Dorus de Vries moest onder meer drie keer vissen na een inzet van Lionel Messi. Jasper Cillessen zag vanaf de bank hoe zijn Duitse concurrent Marc-André ter Stegen een strafschop keerde.

Samenvatting FC Barcelona-Celtic (7-0)

Bij Napoli was Arek Milik op dreef. De oud-spits van Ajax scoorde tweemaal tegen Dinamo Kiev en boog zo een 1-0 achterstand om in een 1-2 zege.

Samenvatting Dinamo Kiev-Napoli (1-2)

In diezelfde poule eindigde de wedstrijd tussen Benfica en Besiktas in een 1-1 gelijkspel. Talisca bezorgde de Turken diep in blessuretijd een punt met een rake vrije trap.

Samenvatting Benfica-Besiktas (1-1)

PSG en Arsenal speelden in Parijs met 1-1 gelijk. In de slotfase vielen er tweede rode kaarten: voor Verratti en Giroud.

Samenvatting PSG-Arsenal (1-1)

Ook FC Basel en Ludogorets kwamen uit op een 1-1. Bij de Bulgaarse kampioen stond Virgil Misidjan in de basis.

Samenvatting Basel-Ludogorets (1-1)