Een nagenoeg complete selectie van PSV heeft maandagochtend zijn laatste training afgewerkt voor het Champions League-duel met Atletico Madrid van dinsdagavond.

Alleen de lang geblesseerde vleugelaanvaller Jürgen Locadia ontbrak op het trainingsveld in Eindhoven.

Andres Guardado en Santiago Arias, die zaterdagavond rust kregen in de competitiewedstrijd bij NEC (4-0 zege), meldden zich maandag gewoon op het trainingsveld.

Ook de nieuwkomers Siem de Jong en Oleksandr Zinchenko trainden weer mee. De Jong was vrijdagavond nog trefzeker voor Jong PSV. De Oekraïener Zinchenko wordt gehuurd van Manchester City en meldde zich afgelopen week voor het eerst in Eindhoven.

Trainer Phillip Cocu geeft om 14.30 uur nog een persconferentie.

Video: PSV-Atletico-Madrid, dit moet u weten

Atkinson

Martin Atkinson zal de scheidsrechter zijn bij de eerste groepswedstrijd van PSV in het nieuww Champions League-seizoen.

De 45-jarige Engelsman floot nog niet eerder een wedstrijd van PSV. Twee keer was hij leidsman bij een duel van Atletico, een wedstrijd in de Champions League in 2013 tegen Zenit Sint-Petersburg en een wedstrijd in de Europa League tegen Lazio in 2012.

Atkinson was op het afgelopen EK voetbal in Frankrijk bij drie duels de arbiter. Na de achtste finale Wales-Noord-Ierland moest hij naar huis.

PSV-Atletico Madrid begint dinsdagavond om 20.45 uur in het Philips Stadion.

Vorig seizoen troffen beide clubs elkaar ook al op het Europese hoofdpodium, toen in de achtste finales. Zowel in Eindhoven als in Madrid eindigde de wedstrijd in 0-0, waarna de Spanjaarden via strafschoppen wonnen (7-8). Atletico drong zelfs door tot de finale, waarin stadgenoot Real Madrid te sterk was, ook via strafschoppen.

Video: Samenvatting Atletico Madrid-PSV (0-0)

De wedstrijd tussen PSV en Atletico Madrid wordt dinsdagavond live uitgezonden op NU.nl en Veronica. De aftrap is om 20.45 uur.