Behalve FK Rostov hebben ook Manchester City, Borussia Mönchengladbach, FC Kopenhagen en Dinamo Zagreb een plek in de groepsfase van de Champions League veroverd.

Manchester City was na een 5-0 zege in Roemenië op Steaua Boekarest al zo goed als zeker van een plek in de poulefase.

In Manchester won een veredeld B-elftal, met doelman Joe Hart weer eens onder de lat, nipt van Steaua. Het werd 1-0 door een doelpunt van Fabian Delph in de 56ste minuut.

Bekijk de samenvatting van Manchester City-Steaua Boekarest:

Ook Borussia Mönchengladbach verzekerde zich overtuigend van de groepsfase. Young Boys werd simpel verslagen (6-1), wat meer dan genoeg was na de 1-3-zege in Zwitserland vorige week.

Raffael en Thorgen Hazard waren de gevierde mannen met beiden drie treffers. Oud-Ajacied Miralem Sulejmani werd in de rust gewisseld aan Zwitserse zijde.

FC Kopenhagen

APOEL Nicosia moest na de nederlaag vorige week bij FC Kopenhagen (1-0) aan de bak in eigen huis. De Cyprioten openden weliswaar de score, maar kregen vlak voor tijd toch het deksel op de neus.

Federico Santander passeerde in de 86ste minuut doelman Boy Waterman, waardoor Kopenhagen naar de Champions League gaat.

In Oostenrijk werd verlengd bij het duel tussen Salzburg en Dinamo Zagreb. Na 90 minuten stond 1-1 op het bord: dezelfde score als in Kroatië vorige week. El-Arbi Hilal Soudani zorgde in de extra tijd voor de beslissende treffer aan de kant van Dinamo Zagreb, dat naar de poulefase gaat.