Het duel van Ajax met Rostov in de play-offs van de Champions League staat woensdag onder leiding van Milorad Mazic. De Duitser Tobias Stieler fluit donderdag in Alkmaar de wedstrijd van AZ tegen Vojvodina.

Het is de tweede keer dat Ajax te maken krijgt met Mazic. In seizoen 2014/2015 floot de Serviër al het duel tussen Apoel Nicosia en Ajax in de Champions League. Die wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel.

De 43-jarige Mazic was tevens een van de arbiters op het EK in Frankrijk en floot onder andere de wedstrijd Hongarije-België (0-4).

Ajax speelde in eigen huis met 1-1 gelijk tegen Rostov en zal in Rusland dus moeten gaan scoren. Ajax speelt woensdag om 20.45 uur tegen Rostov. Het duel van AZ begint donderdag om 20.00 uur in het AFAS Stadion.

Stieler

De thuiswedstrijd van AZ tegen Vojvodina Novi Sad wordt gefloten door Stieler. AZ kreeg in de clubhistorie nog niet eerder te maken met de 35-jarige Duitser.

Door de 0-3 overwinning in Servië lijken de Alkmaarders zo goed als zeker van een plaats in de groepsfase van de Europa League.

Danny Makkelie fluit de wedstrijd in de Europa League tussen Fenerbahçe en Grasshoppers. Bas Nijhuis mag in de Champions League aantreden bij het duel tussen Hapoel Beer Sheva en Celtic.

FK Rostov – Ajax wordt dinsdag vanaf 20.00 uur (aftrap 20.45 uur) uitgezonden op NU.nl, NUsport.nl en Veronica. Wil je een melding op je telefoon ontvangen zodra de opstellingen bekend zijn? Klik dan onder dit artikel op de filter Champions League Alert en kies voor de optie mijn nieuws + pushbericht